Gimo

12 09 2021

Igår var vi till Gimo på utställning! Jag hade med Zoya som pälsen rasar av vilket gjorde att det vart Excellent. Lowa skötte sig bra på sin första officiella och fick Excellent ck Cert och Nordic cert och vart BIM! Helt fantastiskt då jag tycker hon är bara en valp än. Kattis Trisse vart BIR, Yatzy tvåa och Jonte trea! En lyckad resa från Sundsvall!! /Yvonne

Zoya Lowa
Trisse Lowa
Yatzy
Trisse Lowa Jonte
Leksand

6 09 2021

Äntligen har vi fått vara på utställning igen och vilka resultat vi fick!

Zoya Excellent ck Cert och blev Champion och Bim, Ixxa Excellent ck och vart 2 tik. Kattis Trisse vart Bir, Yatzy vart 2 och Champion! Yvonne

Zoya Ixxa
Utställning

17 08 2021

Vilka utställnings resultat kenneln fick i helgen.

Bö i Norge vart Elzy Bir både lördag och söndag, på lördag vart hon även Big 4. Även hennes avkommor kammade hem fina resultat.

På Bornholm vart det Danska resultat. Jack Excellent Ck Juniorcert, Cert andra hane på lördag och Excellent på söndag. Jezzo Excellent på lördag och Excellent Ck Juniorcert andra hane på söndag.

Stort grattis från oss / Yvonne

Tävling

13 08 2021

Förra veckan var det äntligen dags att tävla igen. Winna och jag åkte till Matfors för att i rallylydnad. Vi fick till 2 fina resultat på 88 och 92 poäng och är nu uppflyttad till avancerad.

Helgen tillbringade jag, Winna, Kiana och Lowa i Östersund hon min syster med familj, utflykter och surströmmingsfest. På söndag fick jag träffa Japp som växt och blivit en stor kille.

Lowa Winna Kiana
Japp

På vägen hem på måndag stannade vi till för lunch vid Forsaleden. Fantastiskt ställe som jag måste försöka ta mig till igen. / Yvonne

H-kullen

2 08 2021

Grattis på 3-årsdagen till Hector, Hillevi, Honey, Hedda! Hoppas ni får en mysig dag. Extra varma tankar skickar vi till Lyckas familj! / Yvonne och Sören

1-år

19 06 2021

Idag blir våran rekord kull 1 år. Hipp hipp hurra till Jack Jezzo Japp Morris Rex Jackson Harry Stella Jin och extra tankar till Selma och hennes husse och matte som inte fick ha henne hos sig så länge.

Kram allihopa från oss / Yvonne

Juni

16 06 2021

Lite har iaf hänt. Varit på exteriör bedömning med Rex och Ixxa båda skötte sig bra trots att det varit dåligt med träning och inga utställningar. Rex fick Excellent med ck och Ixxa som var utfälld fick Very Good.

Lowa och Kina är anmäld till valputställning så dom ska få lite träning i alla fall.

Går snart på semester så då får vi se hur det går att åka iväg med alla 5.

/ Yvonne

Maj

28 05 2021

Då har maj snart passerat. Lowa och Kiana har gått varsin valpkurs och skött sig riktigt bra. Om matte tränade lite mera så vart det nog riktigt bra. Tjejerna växer och blir ju 6 månader imorgon. Kiana har inte tappat sina huggtänder så hon ska till veterinären nästa vecka och dra ut dom. Dom äldre damerna tar allt med ro som vanligt.

Var iväg med Ixxa, Igor, Harry, från I-kullen och kollade ögon och patella, så nu är hela kullen kollad utan anmärkning. Så super glad och tacksam för mina valpköpare som ställer upp och förstår vikten av att kolla sina hundar.

/ Yvonne

Ixxa, Harry, Izor

F-kullen

3 04 2021

Grattis på 5 årsdagen önskar vi Floyd, Albin, Koira, Nilla, Fenya och Fancy! Hoppas att ni alla blivit firade på bästa sätt!

Kramar från oss / Yvonne

6 år

23 03 2021

Idag blir E-kullen 6 år! Grattis till Elza Ella Elzy och Bella! Hoppas att ni får en mysig dag tillsammans med era familjer!

Kram och nospussar från oss / Yvonne och Sören