November

2 11 2019

Nu passar vi på att njuta av solen, dagarna blir ju kortare och kortare men sen vänder det!

Zack från våran första mittelspitzkull har varit och ögonlyst med resultat UA! Grattis Tina och tack för att du kollade honom!

Nilla blir rundare och rundare om magen, det ska bli spännande att se vad som döljer sig därinne.

Har Chili och Zoya här medans familjen är på semester. Lite stökigt är det att gå med alla hundar så dom dagar Iza också är här blir det oftast en tur till skogen eller så får jag ta halva gänget åt gången!

/ Yvonne

Ullared

15 10 2019

Tänk att dom lyckades övertala mig till slut! Det vart en tur till Ullared. Jag, Monica, Ireen och Mariett åkte på söndagsmorgon på en bussresa som tog hela dagen. Men vi firade på så gott vi kunde både på bussen och sen på hotellet. Måndagen var det shopping för hela slanten, lyckades hitta lite av varje så vagnen vart nästan full! Tisdag var det ju hemresa, då var tempot lite lugnare! Roligt har vi haft med många skratt men trots det så tror jag att det räcker med en resa!

/ Yvonne

 

Utställning

13 10 2019

Utställning på hemmaplan, på lördag var det spetsklubben som anordnade. Jag hade anmält Iza, Lovis och Winna, Jenny ställde Lovis själv. Iza först ut fick excellent ck cert Bim och Bir junior, Lovis very good, Winna excellent ck 2 tik. Freya ställdes men passade inte domaren den dagen hon fick ett good.

På söndag var det Lina som ställde Iza själv, excellent bästa junior.

/ Yvonne

 

Sundsvall

30 09 2019

Hemma igen vart jag firad av mina fantastiska valpköpare! Jag vart så överraskad att jag tänkte att jag nog måste lägga mig i sängen och vakna ur drömmen. Jag är otroligt lyckligt lottad som har så många fina vänner!

/ Yvonne

Kroatien

28 09 2019

Eftersom jag uppnår en ålder som ska firas har jag tillsammans med min syster och hennes två döttrar varit i Kroatien en vecka. Vi har haft en fantastisk vecka med sol, bad, mat, dricka, vacker natur och rent vatten. Saknade så klart min närmaste familj men det är svårt att få till så vi kan åka allihop samtidigt.

Undertiden jag varit borta har Nilla blivit parad med Trisse så nu hoppas vi på valpar i slutet på november! Har redan flera intresserade så det känns kul!

/ Yvonne

Regnbågsbron

18 09 2019

Working Flames First Ilex ”Vindaloo” har inatt fått somnat in efter att ha haft några dar då han inte mått så bra.

Är så tacksam för att du tagit så väl hand om honom. Stor kram till dig Gisse!

/ Yvonne och Sören

Resultat

11 09 2019

Idag har Hillevi kollat ögon och patella Ua, Nilla ögonlyst Ua även Hector vart kollad Ua för en månad sedan.

Tack Tina och Frida för att ni kollat dom!

I lördags var jag och Lina med Winna och Iza på Utställning i Högbo Winna fick excellent ck 3 tik, Iza excellent på sin  officiella debut!

/ Yvonne