1-år

19 06 2021

Idag blir våran rekord kull 1 år. Hipp hipp hurra till Jack Jezzo Japp Morris Rex Jackson Harry Stella Jin och extra tankar till Selma och hennes husse och matte som inte fick ha henne hos sig så länge.

Kram allihopa från oss / Yvonne

Juni

16 06 2021

Lite har iaf hänt. Varit på exteriör bedömning med Rex och Ixxa båda skötte sig bra trots att det varit dåligt med träning och inga utställningar. Rex fick Excellent med ck och Ixxa som var utfälld fick Very Good.

Lowa och Kina är anmäld till valputställning så dom ska få lite träning i alla fall.

Går snart på semester så då får vi se hur det går att åka iväg med alla 5.

/ Yvonne

Maj

28 05 2021

Då har maj snart passerat. Lowa och Kiana har gått varsin valpkurs och skött sig riktigt bra. Om matte tränade lite mera så vart det nog riktigt bra. Tjejerna växer och blir ju 6 månader imorgon. Kiana har inte tappat sina huggtänder så hon ska till veterinären nästa vecka och dra ut dom. Dom äldre damerna tar allt med ro som vanligt.

Var iväg med Ixxa, Igor, Harry, från I-kullen och kollade ögon och patella, så nu är hela kullen kollad utan anmärkning. Så super glad och tacksam för mina valpköpare som ställer upp och förstår vikten av att kolla sina hundar.

/ Yvonne

Ixxa, Harry, Izor

F-kullen

3 04 2021

Grattis på 5 årsdagen önskar vi Floyd, Albin, Koira, Nilla, Fenya och Fancy! Hoppas att ni alla blivit firade på bästa sätt!

Kramar från oss / Yvonne

6 år

23 03 2021

Idag blir E-kullen 6 år! Grattis till Elza Ella Elzy och Bella! Hoppas att ni får en mysig dag tillsammans med era familjer!

Kram och nospussar från oss / Yvonne och Sören

9 år

20 03 2021

Idag är det 9 år sedan vår första mittel kull föddes! Grattis Zegra Zessan Zack och Zicco! Hoppas ni blir ordentligt firade och får massa godis!
Kram från oss / Yvonne

12 veckor

27 02 2021

Töserna är fortfarande kvar här och dom är ju så klart underbar. Dom kommer som det ser ut nu att samägas med kennel Angeminz.

/ Yvonne 

C-kullen

18 02 2021

C-kullen fyllde 7 år på tisdag och jag missade det!

Stort Grattis till Chili Chip och Chili! Fått uppdatering om att ni alla hade firats med lite olika aktiviteter! 

Kram Yvonne och Sören 

11 veckor

16 02 2021

11 veckor och dom två tjejerna har inte flyttat, mycket som händer och inte blir som man tänkt sig i pandemi tider. Har inte riktigt bestämt hur vi gör med dom ännu, om dom blir kvar eller om nån av dom ska ut på foder får tiden utvisa. Vi njuter av dom så länge.

/ Yvonne

8 veckors bilder

1 02 2021

King of The Night

Kisses Of Fire

Knowing Me

Key To My Heart