K-kullen

29 11 2021

Grattis till King, Kiana, Yoda och Lowa som fyller 1 år idag! Hoppas att ni får en fin dag med mycket uppmärksamhet. Kram från oss / Yvonne

Kiana, King, Lowa, Yoda
I-kullen

25 11 2021

Hipp hipp hurra och grattis på 2-årsdagen Harry Izor Ixxa Iriz Izze! Hoppas att ni får massa gott och mys!

Stort grattis även till våran kennels första mittelspitz Feeona som blir 12 år / Kram Yvonne och Sören

Gott och blandat

14 11 2021

Jezzo och Jack är ögonlyst ua. Jezzo har blivit Dansk Junior Champion och varit på utställning igen i helgen, Excellent av 2 domare och 3 dagen Excellent Ck Cert 3:dje bästa hane. Jag är så stolt! Stort grattis!

Anne och Chili var ute och tävlade rallylydnad och det gick toppen bra och dom är nu uppflyttad till rallylydnad fortsättning!

Kattis och jag har varit till Polen och hämtat ett nytillskott! Lilla Kiwi som kommer från Element of me. En trevlig busig tjej som vi hoppas ska tillföra nytt blod till våra linjer.

Uppdatering

10 10 2021

Inofficiell utställning i Timrå! Rex, HP Bim! Kiana HP 1 junior och Lowa 2 junior med HP! Vi hade en fin dag tillsammans med trevligt hundfolk.

Rex
Kiana
Lowa

Så har vi haft besök av Ashiki en glad 12,5 år holländare från vår första kull! Så glad att fått följa honom från busig valp till äldre herre!

Ashiki

Harry från I-kullen har också varit och hälsat på! Han har växt till sig till en stilig kille och jag hoppas jag kan lura med dom på en utställning nästa år.

Harry

I helgen har vi haft en mittelspitz promenad på Södra berget 13 hundar i strålande sol! Kan det bli bättre!!

Söta Fenya med matte och husse tittade och in så det vart lite hopp och bus för hundarna.

Fenya
Resultat

24 09 2021

En utställning till, höstens sista officiella för oss var i Högbo. Zoya var ännu mer utfälld, fick ändå Excellent ck och ett cacib och vart 4 tik. Zegra fick prova på att starta i veteran, fick Excellent Ck Bir och slutade som 3 tik. Jezzo och Jack var på utställning i Danmark, fick Excellent och vart 2 och 3 junior.

Glad och tacksam för mina valpköpare som kollar ögon och patella på sina hundar. Många fina resultat har kommit in i höst. / Yvonne

Zegra
Hector
Gimo

12 09 2021

Igår var vi till Gimo på utställning! Jag hade med Zoya som pälsen rasar av vilket gjorde att det vart Excellent. Lowa skötte sig bra på sin första officiella och fick Excellent ck Cert och Nordic cert och vart BIM! Helt fantastiskt då jag tycker hon är bara en valp än. Kattis Trisse vart BIR, Yatzy tvåa och Jonte trea! En lyckad resa från Sundsvall!! /Yvonne

Zoya Lowa
Trisse Lowa
Yatzy
Trisse Lowa Jonte
Leksand

6 09 2021

Äntligen har vi fått vara på utställning igen och vilka resultat vi fick!

Zoya Excellent ck Cert och blev Champion och Bim, Ixxa Excellent ck och vart 2 tik. Kattis Trisse vart Bir, Yatzy vart 2 och Champion! Yvonne

Zoya Ixxa
Utställning

17 08 2021

Vilka utställnings resultat kenneln fick i helgen.

Bö i Norge vart Elzy Bir både lördag och söndag, på lördag vart hon även Big 4. Även hennes avkommor kammade hem fina resultat.

På Bornholm vart det Danska resultat. Jack Excellent Ck Juniorcert, Cert andra hane på lördag och Excellent på söndag. Jezzo Excellent på lördag och Excellent Ck Juniorcert andra hane på söndag.

Stort grattis från oss / Yvonne

Tävling

13 08 2021

Förra veckan var det äntligen dags att tävla igen. Winna och jag åkte till Matfors för att i rallylydnad. Vi fick till 2 fina resultat på 88 och 92 poäng och är nu uppflyttad till avancerad.

Helgen tillbringade jag, Winna, Kiana och Lowa i Östersund hon min syster med familj, utflykter och surströmmingsfest. På söndag fick jag träffa Japp som växt och blivit en stor kille.

Lowa Winna Kiana
Japp

På vägen hem på måndag stannade vi till för lunch vid Forsaleden. Fantastiskt ställe som jag måste försöka ta mig till igen. / Yvonne

H-kullen

2 08 2021

Grattis på 3-årsdagen till Hector, Hillevi, Honey, Hedda! Hoppas ni får en mysig dag. Extra varma tankar skickar vi till Lyckas familj! / Yvonne och Sören